El camino Espiritual

Varje vandring blir unik, precis som varje dag i livet formas i stunden. Denna vandring från Vigo till Santiago de Compostela blev så full av upplevelser att det – som vanligt – kommer att ta tid att smälta. Vyerna, mötena, samtalen – de berör alltid.

Denna vecka har jag vandrat med min älskade moster och hennes/vår väninna och många skratt har vi delat. Vägen har varit platt och den har varit backig. Här har varit soligt och molnigt om vartannat och svetten har lackat i uppförsbackarna. Badat har vi gjort, ätit och druckit gott och upplevt både rockfest och opera. Och allt detta på bara en vecka. Det är nästan ofattbart!

På ett av våra första härbärgen stötte vi ihop med tre tenorer från Córdoba som förgyllde många stunder med sin fantastiska skönsång. De visade oss även till en av Spaniens mest välbesökta trädgårdar. Vi gick där en fantastisk guidad tur som slutade med vin- och chokladprovning.

Alla dessa ”extras” som gett både vandringen och livet ett stort mervärde. Personligen blev mina guldkorn denna gång bland annat; att få vandra med underbara Berith och Birgitta, att ha fått lära känna Rafa, Antonio och Diego, byn Combarro, båtturen in mot Pontecesures, a Capella-sången i Pontevedra och i flera av kyrkorna vi besökte och… Ja, jag hade kunnat fortsätta hur länge som helst.

Den senaste veckan har varit som en vackert inslagen present med delikatesser och jag har njutit av så mycket. Och det finns ingen anledning att sluta. För livet är som en present, det är bara att ta vara på godbitarna 🙏🏼❣️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close